19.1.10

Έχουμε γενέθλια και κερνάμε!Σαν σήμερα, πριν ακριβώς ένα χρόνο, δημιουργήθηκε και ξεκίνησε το ταξίδι της η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ στο χώρο του blogging.

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που σας γνώρισα και ταξίδεψα μαζί σας, παλιότεροι και νεότεροι φίλοι συνταξιδιώτες μου και που επικοινωνούμε μ’ αυτό τον όμορφο τρόπο της επίσκεψης και ανταλλαγής σχολίων στις αναρτήσεις μας.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους μας, καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να επισκεπτόμαστε όσο τακτικά θα επιθυμούσαμε τις σελίδες των φίλων μας συν-bloggers και γι’ αυτό το λόγο, σας είμαι ευγνώμων που -μέσα σ’ όλα τα σοβαρά που έχετε να κάνετε- βρίσκετε το χρόνο να διαβάζετε τα θέματα που αναρτώ κάθε φορά και να μου χαρίζετε την αγάπη σας. 

Παρακαλώ το Θεό να μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να βρίσκομαι μαζί σας για αρκετά χρόνια ακόμη, ώστε να δυναμώσουμε όλοι μαζί παρέα και να κάνουμε προσπάθειες αυτοβελτίωσης για να ολοκληρωθούμε σαν άνθρωποι. 

Για το καλό το δικό μας και κατ' επέκταση των παιδιών μας και των συνανθρώπων μας.

Aς ανοίξουμε και σαμπάνια!

 
Σαν αναμνηστικό για τη σημερινή μέρα, αναδημοσιεύω την πρώτη μου ανάρτηση που αφιερώνω σε όλους εσάς, τους πολύ ξεχωριστούς ανθρώπους- συνταξιδιώτες μου, που μου χαρίσατε τη συντροφιά σας και μου δείξατε την αγάπη σας με τα πολύτιμα σχόλια που αφήσατε στις αναρτήσεις μου.

Αφού πάρετε το κέρασμά σας λοιπόν, διαβάστε την πρώτη μου ανάρτηση που έκανα ακριβώς ένα χρόνο πριν και που σήμερα, πάντα επίκαιρη, την αφιερώνω σε όλους εσάς με αγάπη:Η πρώτη ανάρτηση της ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ:
19/01/2009 
Φύλακας Άγγελος 

Οι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας είτε για κάποιο λόγο, είτε για ορισμένο χρόνο, είτε για πάντα.

Όταν ξέρεις αυτό, ξέρεις και τι να κάνεις για τον κάθε άνθρωπο. Όταν κάποιος είναι στη ζωή μας για κάποιο λόγο, συνήθως απαντά σε μία ανάγκη μας που με κάποιο τρόπο έχουμε εκφράσει. Έχει έρθει για να μας βοηθήσει σε μια δυσκολία, να παρέχει καθοδήγηση ή υποστήριξη, για να μας συνδράμει φυσικά, συναισθηματικά ή πνευματικά. Μοιάζει θεόσταλτος και είναι. Είναι εκεί για το λόγο ακριβώς που τον χρειαζόμασταν..

Μετά, χωρίς να κάνουμε κάτι λάθος και ίσως ακόμα σε μια άβολη στιγμή και παρ' ότι μπορεί να πληγωθούμε, η σχέση θα τελειώσει. Κάποιος από τους δύο θα πει ή θα κάνει κάτι που θα βάλει τέλος. Μπορεί ο άνθρωπος αυτός να πεθάνει. Μπορεί απλώς να φύγει μακριά μας. Κάποιες φορές, μπορεί να ενεργήσει με τέτοιον τρόπο που να μας αναγκάσει να πάρουμε θέση. Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι, η ανάγκη μας βρήκε ανταπόκριση, η επιθυμία μας εκπληρώθηκε, οπότε η δουλειά του ανθρώπου αυτού τελείωσε. Η προσευχή μας πήρε απάντηση και είναι ώρα να προχωρήσουμε.

Όταν κάποιος είναι στη ζωή μας για ορισμένο χρόνο, αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ωριμάσουμε, να μοιραστούμε και να μάθουμε. Μπορεί να μας φέρει μια ειρηνική εμπειρία, ή να μας κάνει να γελάμε. Θα μας μάθει να κάνουμε κάτι που δεν κάναμε ως τώρα και πάντως η παρουσία του θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Παρ' ότι μπήκε στη ζωή μας για ορισμένο χρόνο, το έργο του ήταν σπουδαίο.

Όταν κάποιος είναι στη ζωή μας για πάντα, μας διδάσκει μαθήματα ζωής. Θα μας διδάξει αυτά, πάνω στα οποία πρέπει να χτίσουμε στέρεα συναισθηματικά θεμέλια. Η δουλειά μας είναι να δεχτούμε το μάθημα, να αγαπήσουμε τον άνθρωπο αυτό και να εφαρμόσουμε όσα μάθαμε στη σχέση μας μαζί του, σε όλες τις σχέσεις και όλα τα πεδία της ζωής μας.

Λένε ότι, η αγάπη είναι τυφλή, αλλά η φιλία διαισθητική.

Είτε είναι για κάποιο λόγο, είτε για κάποιο χρόνο, είτε για μια ζωή, σ' ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία αυτής της εμπειρίας.

Σ' ευχαριστώ που είσαι μέρος της ζωής μου..

Οι άγγελοι υπάρχουν, αλλά μερικές φορές δεν έχουν φτερά κι έτσι τους ονομάζουμε φίλους.
Είσαι ένας από αυτούς.

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails Bookmark and Share