28.8.12

«Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε!»



Για να μην καταντήσουμε κι εμείς σαν τον γάιδαρο του Χότζα... -μετά από την ατελείωτη «γαϊδουρινή» υπομονή που απαιτεί η Τρόικα να κάνουμε- και επειδή οι περισσότεροι δεν είμαστε σε θέση να πούμε ότι «δέσαμε» τον γάιδαρό μας… διαβάστε ένα πολύ επίκαιρο κείμενο που κυκλοφορεί για την «κρίση των γαïδάρων» και περιγράφει με απλό και κατανοητό τρόπο τη δική μας κρίση που αναγκαστικά βιώνουμε με όλα αυτά τα μέτρα που μας επέβαλαν και συνεχίζουν να μας επιβάλουν.
 
«Η κρίση των γαϊδάρων»

 Μια μέρα εμφανίστηκε σε ένα χωριό ένας άνδρας με γραβάτα. Ανέβηκε σε ένα παγκάκι και φώναξε σε όλο τον τοπικό πληθυσμό ότι θα αγόραζε όλα τα γαϊδούρια που θα του πήγαιναν, έναντι 100 ευρώ και μάλιστα μετρητά. Οι ντόπιοι το βρήκαν λίγο περίεργο, αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή και όσοι προχώρησαν στην πώληση γύρισαν σπίτι με το τσαντάκι γεμάτο και το χαμόγελο στα χείλη.


Ο άνδρας με τη γραβάτα επέστρεψε την επόμενη μέρα και

25.8.12

Χρήσιμες προτάσεις για να ζούμε πιο όμορφα


Υπάρχει ένας υπέροχος, μυστικός κανόνας στη φύση, που ορίζει πως τα τρία πράγματα που ποθούμε περισσότερο στη ζωή μας:  
ευτυχία, 
ελευθερία, 
πνευματική γαλήνη, 
τ’ αποκτάμε πάντα, αφού πρώτα

14.8.12

ΠΑΝΑΓΙΑ, των απελπισμένων η ΕΛΠΙΔΑ!

 
«Βόηθα-βόηθα Παναγιά μου τους Έλληνες να εμψυχωθούν , φώτισέ τους - φώτισέ τους να βρούνε τον σωστό δρόμο για την Ελευτεριά τους» (Θ. Κολοκοτρώνης)


Πάσχα του καλοκαιριού! Η γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ξεχωρίζει στις καρδιές μας και είναι στη συνείδηση των χριστιανών σαν ένα δεύτερο Πάσχα!
Για την Εκκλησία μας η Θεοτόκος είναι «του πεσόντος Αδάμ η ανάκλησις, των δακρύων της Εύας η λύτρωσις». Βοήθησε στη σάρκωση του Χριστού, εξυπηρέτησε την παγκόσμια σωτηρία γιατί μ' αυτήν πραγματοποιήθηκε η προαιώνια απόφαση του Θεού: η σάρκωση του Λόγου και η δική μας σωτηρία. (Ιω. Δαμασκηνός).

Σύμφωνα με πληροφορίες που μάς δίνουν τα ιερά συγγράμματα,

1.8.12

Μια πρόταση για τον 15Αύγουστο


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! 
 
Πολλές ευχές για τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ με αισιόδοξες σκέψεις, με θετική στάση για να είμαστε πιο δυνατοί, πιο χαρούμενοι με αγάπη, πίστη, χαμόγελο κι ελπίδα!
Μια καλή πρόταση -που σας μεταφέρουμε- για να περάσετε όμορφα και να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία την ημέρα του 15Αύγουστου είναι η παρακάτω:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails Bookmark and Share